Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘TÜBİTAK’ın 57. Kuruluş Yılı’ Dolayısıyla Mesajı
24-07-2020

Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlayan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’ın başlangıçtaki misyonu bilimsel araştırmaları ve genç bilim insanlarını desteklemek iken; bu değerli kurum, bugün bünyesinde barındırdığı onlarca birimle birlikte tarım politikalarının yönlendirilmesinden, Ar-Ge projelerinin desteklenmesine kadar farklı alanları kapsayan bir misyona sahiptir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak ülkemizin kalkınması, insanlık ve bilim için projeler üretmemiz sebebiyle TÜBİTAK bizim de önemli bir paydaşımızdır. TÜBİTAK’ın 57. kuruluş yılının tüm ülkemize, bilim insanlarına ve bilim üreterek hizmet ettiğimiz insanlığa kutlu olmasını dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN