Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Tercih Haftası’ Dolayısıyla Mesajı
23-07-2019

Sevgili Adaylar;

Zor sınavların üstesinden geldiniz ve artık yıllar süren emeklerinizin karşılığını almak için Üniversite tercihi yapacaksınız. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, güzel yurdumuzun neresinden olursanız olun ulaşım seçenekleri sayesinde size çok yakın bir Üniversitedir. İstanbul’a çok yakın, Marmara ve Karadeniz’in kıyısında ve konumu itibariyle Avrupa ve Balkanlara giden yolların kesişim noktasındadır. Çorlu ve Çerkezköy gibi Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden bazılarının ilimizde oluşunun yarattığı imkânlar ve Üniversite – sanayi işbirliklerimiz sayesinde işbaşı ve yerinde eğitim olanaklarımız ile staj ve kariyer fırsatları bulunmaktadır. Uluslararası anlaşmalar ile dahil olunan Erasmus ve Mevlana değişim programlarıyla da öğrencilerimiz, bir dünya üniversitesinde okuduklarını hissedeceklerdir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, güvenli ve huzurlu bir şehirde Üniversite okumanın yanında uzman akademik kadrosu ile gelişen, ilerleyen ve dinamik bir Üniversitenin öğrencisi olmanın avantajlarını sunuyor. Bilimsel etkinliklerimizden başka sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz sayesinde tercihleriniz bizimle doğru olacaktır. Aileleriniz ve sizlere başarılı bir yükseköğretim hayatı dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN

Rektör