Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Ramazan Ayı’ Dolayısıyla Mesajı
12-04-2021

Medeniyetimizin binlerce yıllık tarihinde Milletimiz birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmuştur. Kahramanlıklarıyla ve dayanışmasıyla tarihte Milletimizi öne çıkaran ve güçlü kılan da işte bu birlik ve beraberlik ruhudur. Eriştiğimiz bu Mübarek Ramazan Ayı’nın getirdiği maneviyattan, birlik ve kardeşlik ortamından faydalanarak kalplerimizde ve hanelerimizde bereket kapılarının açılmasına fırsat tanıyalım. Çünkü Ramazan Ayı insanı iyiliklere, bireysel ve gündelik çıkar kaygısının ötesinde manevi güzelliklere yöneltmektedir. Sosyal mesafeyi korumak gerekliliği nedeniyle buruk bir Ramazan Ayı daha yaşayacak olsak da, bu Mübarek Ay’ın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sağlık, sevgi, saygı ve güzel ahlâk getirmesi temennisiyle başta Üniversitemiz mensupları olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin, Aziz Milletimizin, tüm Türk ve İslam Âleminin Ramazan Ayı’nı kutlar; bu Mübarek Ay’ı sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmelerini dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN