Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Mübarek Üç Aylar’ın Başlangıcı ve Regaip Kandili’ Dolayısıyla Mesajı
02-02-2022

Cenabı Hakk’ın rahmeti ve huzuru ile taçlanan Mübarek Üç Aylar’a tüm Türk ve İslam Âlemi olarak kavuşmanın sevinci ve coşkusu içerisindeyiz. Rahmet, feyiz ve bereketin çoğaldığı bu aylarda birlik ve beraberlik duyguları içinde hareket edilmekte, paylaşmanın önemi de artmaktadır. Sonu bayram ile müjdelenen Recep, Şaban ve Ramazan ayları boyunca ilahi rahmetin taştığı, lütuf ve ihsanla dolu mübarek geceler vardır. Üç Aylar’ın başlangıcında yer alan Regaip Kandili de Müslümanlar için büyük bir öneme sahip bu gecelerden biridir. Ellerin semaya, gönüllerin de Allah’a yöneldiği Üç Aylar’ın ve Regaip Kandili’nin hürmetine iyilik ve huzurun, sevgi ve saygının tüm dünyada ve gönül coğrafyamızda yeşermesi, yeryüzüne sağlık ve güzel ahlâkın hâkim olması temennisiyle şahsım ve Üniversitem adına Aziz Milletimizin, tüm Türk ve İslam Âleminin Mübarek Üç Aylar’ını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN