Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Kurban Bayramı’ Mesajı
16-07-2021

Bayramlar, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirerek, sevinçler kadar sıkıntıları da paylaşmanın değerini öğretir. Bayramlar manevi hassasiyetlerimizi pekiştirerek birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirir. Bu mübarek günlerde yaşanılan sevinçleri, iyilikleri ve manevi değerleri yarınlarımızı inşa edecek olan evlatlarımıza da aktarabilmek en büyük dileğimizdir. Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin, Tekirdağlı Hemşerilerimizin, Aziz Milletimiz ile birlikte tüm Türk ve İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramını kutlarım.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN

Rektör