Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ Mesajı
03-05-2019

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimizi, ailelerini ve değerli meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde edindikleri deneyim ve donanım gelecekte onlara yol gösterici bir kılavuz olacaktır.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadığınız bugün, hayatınızın güzel bir dönemini kapatıp yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN

Rektör