Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı
30-12-2021

Devam etmekte olan pandemi nedeniyle tüm dünyada ‘sağlık’ ilk gündem maddesi olarak hala yerini koruyor. Yine de umudumuz yüksek ve yeni yılda toplum olarak temizlik-maske-mesafe gibi gerekli tedbirleri aldığımız ve aşılarımızı yaptırdığımız sürece riski, elbirliği ile minimuma indirebiliriz. Ufkunu dünya üniversitesi olma yolunda genişleten Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ise bu süreçte gerek uzaktan eğitimdeki başarılı uygulamalarıyla, gerekse yüz yüze ve hibrit eğitim modellerindeki öncü rolüyle diğer kurumlara örnek teşkil etmiş; sınırlar ötesine ulaşan faaliyetleri sayesinde hem öğrencilerin, hem de ailelerinin takdirini kazanmıştır. Üniversitemiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni yılda da ülkesine, bölgesine ve şehrine hizmet etmeye; eğitim-öğretimde ise adından söz ettirmeye devam edecektir. 2022’nin tüm insanlara sağlık getirmesi ve güzel ahlakı yeryüzüne hakim kılarak, kalplerimizde mutluluğu daim kılması temennisiyle; başta özveriyle çalışan personelimiz ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN