Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Mübarek ‘Üç Aylar’ın Başlangıcı Dolayısıyla Mesajı
14-02-2021

Allah’ın ihsan ve nimetlerini kullarına bahşettiği; bereket, rahmet ve mağfiret ayları Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran mübarek Üç Aylar’a kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Rahmet, feyiz ve bereketin çoğaldığı bu aylarda birlik ve beraberlik duyguları içinde hareket edilmekte, paylaşmanın önemi de artmaktadır. Ellerin semaya, gönüllerin de Allah’a yöneldiği, manevi manası büyük bu kıymetli zaman diliminde herkesin kişisel muhasebesini yaparak, vicdanını sorgulaması gerekir. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip bu mübarek ayların hürmetine iyilik ve huzurun, sevgi ve saygının tüm dünyada ve gönül coğrafyamızda yeşermesi, yeryüzüne sağlık ve güzel ahlâkın hâkim olması temennisiyle şahsım ve Üniversitem adına Aziz Milletimizin, tüm Türk ve İslam Âleminin mübarek Üç Aylar’ını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN