Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e İlk Ziyaretler
28-12-2018



Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, beraberindeki heyet ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan AKINCI, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan KUZU, Ak Parti Eski İl Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan ÖZCAN, misafirler ve akademisyenler hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Üniversitemizin kentsel ve bölgesel anlamda sosyal ve kültürel değişimine öncülük etmek, kalkınmasını desteklemek, eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe olan örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmek için bugünden itibaren vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağımızın bilinmesini isterim. Bir bayrak devraldık, üniversitemizi hak ettiği saygın konumuna getirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” sözlerine yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP da yeni atanan Rektörümüzü kutlayarak “Bundan sonraki eğitim öğretim faaliyetlerinde Üniversitemize, şehrimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerini düşünüyor ve kendilerini kutlayarak başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundular.

Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un şeref defterini imzalaması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>