Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’den THY Genel Müdürüne Ziyaret
21-02-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türk Hava Yoları (THY) Genel Müdürü Bilal EKŞİ’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

THY’nin Genel Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör ŞAHİN, “Ülkemizin global markası olan Türk Hava Yoları’nın dünya çapındaki başarısı hepimizi gururlandırmaktadır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin gerek Çorlu Havalimanı, gerekse İstanbul Havalimanı’na olan coğrafi yakınlığı ise ülkemizin hava ulaşım ağının uzakları yakın eden avantajını Üniversitemize de sunmaktadır” dedi.

Genel Müdür EKŞİ ise Üniversitemizin, bölgemiz ve hatta ülkemizin geneli için bir yükseköğretim kurumu olarak gerçekleştirdiği faaliyetlerin çok kıymetli olduğunu belirterek; istikbali inşa edecek nesillerin bakış açılarını, Üniversitelerin daima yükselteceğine inandığını vurguladı. Ziyarette ayrıca kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekildi.