Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’den Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e Ziyaret
15-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü ve Trakya Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede ürettikleri katma değerle Trakya’nın ve Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sunan her iki yükseköğretim kurumunun “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi” kapsamında devam eden iş birliği çalışmaları, Trakya Üniversiteler Birliği çatısı altında yürütülen faaliyetler ve eğitim-öğretim alanındaki iş birliği projeleri konularında fikir alışverişinde bulunuldu.