Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ den Fen Edebiyat Fakültesi Dekanına Ziyaret
07-05-2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör ŞAHİN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ’a yeni görevinde başarılar dileyerek Fen Edebiyat Fakültesi'nin yapacağı her türlü çalışmanın bölgede ve ülkede öncü, yol gösterici olması için tüm imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Fen Edebiyat Fakültesinin yeni Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ise NKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Fakültemizi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini daha ileriye götürecek çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum” dedi.