Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ‘TÜBİTAK TÜSSİDE 17. Danışma Kurulu Toplantısı’na Katıldı
30-06-2021



Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlayan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’ın yönetim bilimlerinde Ar-Ge yapmak üzere kurulmuş enstitüsü olan Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE), 17. Danışma Kurulu Toplantısı’nı, üyeliğine yeni seçilen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirdi.

24 üyeli TÜSSİDE Danışma Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye’deki iki Rektör’den biri olan ve kuruldaki ilk toplantısına katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ürettiği değerler ile yönetim bilimlerinde referans alınan bir merkez olma vizyonu doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren TÜSSİDE’nin uzman kadrosu ve üniversitelerle olan işbirlikleriyle 40 yıldır hizmet verdiği kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini ve çalışanlarının bireysel yetkinliklerini arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştirmekte olduğunu ifade etti.

TÜSSİDE, kurumların ve sektörlerin daha etkin çalışmalarına yönelik yönetim bilimleri alanında izlediği yöntem ve yaklaşımlarla bir yandan araştırma, danışmanlık ve eğitim projeleri yürütürken, bir yandan da bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkı sağlıyor.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>