Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ Listesinde Üst Üste Üçüncü Kez Yer Aldı
26-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Dünya çapında yüksek prestije sahip nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, atıf sayısı, h-index, hm-index, atıf alan yayın sayısı ve atıf yapılan yayınların yer aldığı dergilerin etkisi kullanılarak hazırlanan 2022 Elsevier BV metrikleri listelerinde üst üste üçüncü kez yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in yanı sıra Üniversitemiz akademisyenleri Prof. Dr. Murat ATEŞ, Doç. Dr. Elif Burcu AYDIN ve Doç. Dr. Muhammet AYDIN da Stanford Üniversitesi’nin yayınladığı dünya çapında yüksek prestije sahip Elsevier BV metriklerine göre ‘dünyanın en etkili bilim insanları’ arasında yer aldı.

Rektörümüz ve Üniversitemiz akademisyenlerini başarılarından dolayı tebrik ederiz.