Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN İskeçe Müftülüğünü Ziyaret Etti
19-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa TRAMPA’ya makamında tebrik ziyareti gerçekleştirerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu, başarılar diledi.

Ziyarette Üniversitemiz Dış İlişikler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ile İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet HRALOĞLU da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, İskeçe Seçilmiş Müftüsüyle Batı Trakya Müslüman Türkleri ile ilgili meseleleri ele alarak fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret esnasında Müftü Mustafa TRAMPA, Rektör ŞAHİN’e ‘İskeçe Cami ve Mescitleri’ kitabını takdimde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretle ilgili “İskeçe-Batı Trakya Seçilmiş Müftüsü Sayın Mustafa TRAMPA Hocamızı ziyaret ettik ve yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. Değerli Hocamıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Üniversitemiz olarak Rumeli ve Batı Trakya Müslüman-Türk Toplumunun her daim yanındayız” şeklinde açıklamada bulundu.