Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN TRAKYAKAF’ta Gazetecilere Açıklamada Bulundu
24-03-2022



Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinatörlüğünde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı’ (TRAKYAKAF)’ta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, gazetecilere açıklamada bulundu.

Fuarda 300’ü aşkını firmanın yer aldığını belirten Rektör ŞAHİN, Trakya'nın en büyük bölgesel kariyer fuarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Fuara çok yoğun ilgi olduğunu belirten Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, "Şimdiye kadar 50 bin öğrenci fuarı gezdi. Trakya'nın en büyük kariyer fuarı oldu" dedi.

Tekirdağ'ın bu tür etkinliklere daha fazla ev sahipliği yapması için çalışacaklarını dile getiren Rektör ŞAHİN, "Türkiye'nin önemli savunma sanayi, tekstil, makine, lojistik ve tohum firmalarının hepsi burada. Firmalarımızı öğrencilerin ayağına getirerek onlara iş imkânı sağlamak istedik. Firmalarımıza da aradıkları elemanı bulma fırsatı tanıdık. Fuar son derece faydalı geçiyor" diye konuştu.

TRAKYAKAF’ın öğrenciler açısından iş ve kariyer anlamında büyük fırsatlar sunduğuna inandığını belirten Prof. Dr. ŞAHİN, fuarın iş dünyası ile öğrencileri ve mezunları bir araya getiren çok önemli bir organizasyon olduğunun altını çizdi ve fuar kapsamında onlarca etkinliğin de yer aldığını vurguladı.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>