Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Koronavirüs Aşısı Oldu
15-01-2021



Koronavirüs ile mücadelede aşı seferberliği kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde kurulan aşı polikliniklerinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN aşı oldu.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ aşı vurularak örnek olurken; başta sağlık çalışanları olmak üzere öncelik sırasına göre randevu alan vatandaşlarımız korona virüs aşısı olmaya başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, randevu alınarak uygulanan korona virüs aşısı için Üniversitemiz Hastanesinde 20 aşılama ve dinlenme odası tahsis edildiğini ifade ederek aşı olanlara 28 gün sonra ikinci doz aşının yapılacağını söyledi.

Üniversitemiz Hastanesinde yürütülen aşı seferberliği hakkında bilgi alan Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Sağlık Bakanlığımız tarafından ülkemize getirilen ve diğer tüm hastaneler gibi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde uygulamaya konulan aşı seferberliğinin milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Toplumumuzun sağlığı için herkesi aşı olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>