Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
13-10-2022

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2022-23 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

YÖK tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2022-23 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve devlet erkânının yanı sıra bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, üniversite rektörleri ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT ve Üniversitemizi temsilen öğrencilerimiz NKÜ İklim Elçisi Şeyma KAYALI ve Zeynel Utku REYHAN Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yer aldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. ÖZVAR’ın İklim ve Çevre Dostu Kampüs Projesi, YÖK Akademik Hareketlilik Projesi, Muhtar Akademisi Projesi, Akademik Yabancı Dil Desteği Projesi, Büyük Veri Projesi gibi projeleri içeren kapsamlı sunumunun ardından, “YÖK 2022 Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu.