Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Öğrencilerin Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı
29-09-2022

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, kampüs girişinde öğrencileri selamladı ve onlara yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN, akademisyenler ve idari personelin de yer aldığı etkinlik, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Kampüsü Girişinde gerçekleşti.

Rektör ŞAHİN etkinlikte başarı temennisiyle birlikte öğrencilere “Hoş geldiniz” derken, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanıtıcı materyallerin yer aldığı çantaları da takdimde bulundu.