Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, NKÜ Hayvan Hastanesi İnşaatını Gezdi
09-10-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya halkına hizmet üretmek ve üreticileri Üniversitemiz ile buluşturmak üzere yapımı süren Veteriner Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete açılması planlanan birimleri ile Acil Servis ve Poliklinik Binası’nı beraberindeki yetkililerle gezdi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya’daki hayvan severler ve hayvansal üretim yapan işletmelerin yıllardır bekledikleri profesyonel sağlık hizmetine gönül verdiklerinin altını çizerken, bu güzide tesisin bir an önce hizmet vermeye başlamasını arzu ettiklerini belirtti.

İncelemeler esnasında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri ALTUĞ bilgilendirmede bulundu. Dekan ALTUĞ, açıldıktan sonra ilk etapta günlük 25 – 75 hastaya poliklinik hizmeti verileceğini, ameliyathane ve görüntüleme birimlerinin hizmete alınmasıyla girişimsel operasyonlara yer verileceğini, yakında 7/24 prensibiyle çalışarak Trakya Bölgesindeki Yarış Atı Çiftlikleri ve Haralara da hizmet sunacak kapsamlı bir bölge hastanesi prensibiyle modern sağlık hizmeti verileceğini anlattı.

Bilgilendirme ve istişare ziyaretinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nuri ALTUĞ, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah ÖZDEMİR, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nezdindeki yetkiler hazır bulundular.  

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>