Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli’de Gerçekleşen Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu Bölge Toplantısına Katıldı
15-12-2022

"Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu 2022 Yılı Aralık Ayı Olağan Toplantısı", 13 Aralık 2022 Salı günü Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Birol EKİCİ'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın KARAKOÇ, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet GEÇMİŞ, Edirne Ti-caret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai IRMAK, Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile başlayan toplantı, Üreten Şehirler Teknik Destek Programı hakkında Kurul’a bilgi verilmesi ile devam etti. Ardından 2022 yılı İnsan Kaynakları Yıllık Raporu görüşüldü. Toplantı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi Rektörlerinin üniversite sunumlarının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.