Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Dünya Şampiyonu Öğrencimizi Tebrik Etti
29-03-2024



Antalya’da gerçekleşen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda (Trisome Oyunları) yarışmalarında 4,27 m'lik atlayışıyla Uzun Atlama branşında kendi dünya rekorunu geliştirerek yeni bir Dünya Rekoru kıran Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Sporcusu Tekirdağ’lı Millî Atlet ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Dünya Şampiyonu Emirhan AKÇAKOCA ve annesi Özlem AKÇAKOCA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat TAŞAN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Fakülte Sekreteri Tolga ARSLAN ve Arş. Gör. Kadir SEVİNÇ de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Kıymetli öğrencimiz Emirhan AKÇAKOCA, uluslararası alanda çok büyük bir başarıya imza atarak, başta üniversitemiz olmak üzere, Tekirdağ’ımız ve ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Emirhan’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Dünya Şampiyonu Emirhan AKÇAKOCA da Rektörümüze teşekkür ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, günün anısına Emirhan AKÇAKOCA’ya takdimde bulundu.

Öğrencimiz Emirhan AKÇAKOCA yarışmalarda; Uzun Atlama’da Altın (Dünya rekoru), 4x100 Altın (Dünya rekoru), 4x400 Altın (Dünya rekoru), Triathlon’da Gümüş, 800 m koşuda Gümüş, 1500m koşuda Gümüş, 1500m yürüyüş Gümüş, 200m koşuda Bronz, 100m koşuda Bronz, 800m yürüyüşte Bronz madalya kazanarak Üniversitemizi gururlandırdı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>