Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bilal ERDOĞAN İle Bir Araya Geldi
26-03-2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın Çorlu ve Muratlı ilçe temsilciliklerinin toplu açılış töreni için Tekirdağ’da bulunan Bilal ERDOĞAN ile bir araya geldi.

TÜGVA Çorlu İlçe Temsilciliğinde gerçekleşen buluşmada Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal ERDOĞAN’a Tekirdağ’ı teşriflerinden ötürü memnuniyetini ifade ederek, toplu açılışını gerekleştirdikleri ilçe temsilciliklerinin hayırlı olmasını temenni etti ve sivil toplum kuruluşlarının gençler için gerçekleştirdiği faaliyetlerin,  sosyal sorumluluk bakımından topluma önemli faydalar kazandırdığını belirtti.

Bilal ERDOĞAN ise iyi dilekleri için kendilerine teşekkür ederek, Türkiye'nin gençlerle birlikte çağa damgasını vuracağını söyledi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bilal ERDOĞAN’a bir de Namık Kemal kitabı takdim etti.