Üniversitemiz Rektörü Pandemi Sonrası Yerel Yönetimler ve Kalkınma Toplantısına Katıldı
25-07-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen “Pandemi Sonrası Yerel Yönetimler ve Kalkınma Toplantısı”na iştirak etti.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenecek olan “Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları”nın yedincisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, bölge belediyelerin Belediye Başkanları, Trakya Bölgesi Üniversite Rektörleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve il protokolü katıldı.

Toplantı kapsamında, yerel kalkınmada yerelleşme, sivilleşme, demokratikleşme konularının yanı sıra çölleşme, çevre kirliliği, kentleşme gibi sorunlar ele alındı.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>