Üniversitemiz Rektörü Osman Şimşek, Fatih Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Sohbet Etti
24-03-2015

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin sohbet programına katıldı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Fatih Anadolu Lisesi’nin düzenlediği etkinlik kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek onların gelecek planları ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Ali Erkol ve okul öğretmenlerinin de katıldığı sohbet programında öğrencilerin yönelttiği sorular üzerine Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrencilere ileriye yönelik planları ve başarıya ulaşmak için neler yapılması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Prof. Dr. Şimşek söyleşide öğrencilere, Namık Kemal Üniversitesi’nin faaliyetleri ve sunduğu imkanlar hakkında da bilgiler verdi.