Üniversitemiz Rektörü Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Biraraya Geldi
05-09-2011



 Üniversitemiz Rektörü Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Biraraya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, 5 Eylül 2011 tarihinde Kayıt Merkezi’ni (Piramit Salon) ziyaret ederek kayıt yaptıran öğrencilerle ve aileleri ile bir araya geldi.

Üniversitemizin lisans birimlerini kazanan öğrencilerin kayıtlarının gerçekleştirildiği bu günde Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M. İhsan Soysal, Prof.Dr. Burhan Arslan ve Genel Sekreter Tekin Yenigün kayıtlarını yaptıran öğrencilerle görüşerek üniversite yaşamında başarılar dilediler.

Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, her akademik birime ayrılan kayıt masalarında görev yapan personelden kayıtlarını yapan öğrenciler hakkında bilgi aldı.

Büyük bir yoğunluğun yaşandığı lisans öğrencilerine ayrılan kayıt gününde Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenci sayısının günden güne hızla arttığını ifade etti.

Kayıt merkezinde öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, öğrencilere, bugünden itibaren yeni bir yaşama doğru adım attıklarını, eğitim öğretim hayatlarında hem öğretim elemanlarının zengin bilgi birikimi ve engin tecrübeleri ile teorik ve uygulamalı eğitimi bir arada alarak mesleki donanımlarınızı güçlendireceklerini, hem de kültürel, sanatsal ve sportif yönden pek çok sosyal faaliyete katılarak üniversiteli olmanın ayrıcalığını hissedeceklerini söyledi.





>