Üniversitemiz Rektörü Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti
04-05-2012

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Burhan Arslan, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek izlenimlerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Mirik, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Funda Özdüven ve Öğr. Gör. Dr. Aziz Şatana ile birlikte Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’nda yeni yapılan bahçenin son durumunu ve devam eden çalışmaları inceledi, kantinde öğrencilerle sohbet edip dilek ve şikâyetlerini dinledi, derslik, kütüphane, atölye ve laboratuvarları gezdi, öğretim görevlilerinin odalarını ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’ndaki çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getirerek, Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları ile diğer akademik ve idari personele teşekkür edip, eksiklerin ve ihtiyaçların imkânlar ölçüsünde hızla giderileceğini söyledi.