Üniversitemiz Personeli İftar Yemeğinde Buluştu
19-07-2013

Üniversitemiz tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Üniversitemiz akademik, idari personeli ile ailelerini bir araya getirdi.

Üniversitemiz Uygulama Oteli önünde gerçekleşen iftar yemeğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Üniversitemizde düzenlenen iftar programlarının geleneksel hale geldiğini dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, böyle mukaddes bir ayda iftarda buluşmanın mutluğunu yaşadığını ifade ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Ramazan ayı sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ayıdır. Birlik ve beraberlik ruhunun zirveye çıktığı bir aydır. Soframıza konuk olduğunuz için şükranlarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.