Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenini Coşkuyla Kutladı
22-06-2012



Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Muratlı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Muratlı Kaymakamı Yakup Tat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Rektör Danışmanı ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Eker, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurşen Öntürk, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kubaş, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziya Özek, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasim Yılmaz, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri ile yakınları katıldı.

Muratlı MYO Birincisi Zeynep Acar’ın mezunlar adına konuşmasının ardından, Muratlı Meslek Yüksekokulu eski mezunlarından Muratlı Ziraat Odası Müdürü Regayip Özgen Kuş mezunlara hitaben konuşma yaptı.

Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurşen Öntürk, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Muratlı Kaymakamı Yakup Tat da mezun öğrencilere hitaben konuşma yaptılar.

Rektörümüz Prof Dr. Osman Şimşek de mezunlara hitaben yaptığı konuşmasında, Muratlı Meslek Yüksekokulumuzun yeni binasının 2013-2014 düz döneminden önce tamamlanacağı müjdesini verdikten sonra, Meslek Yüksekokulumuzun kıymetleri mensuplarına, öğrencilerimizin fedakâr ailelerine ve değerli öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek Meslek Yüksekokulumuz Birincisi Zeynep Acar, İkinci Ayşe İnal ve Üçüncü Güliz Karahan’a mezuniyet belgeleri ve plaketlerini verdi.

Dereceye giren öğrencilerimizin diploma ve hediyelerinin verilmesinin ardından, Meslek Yüksekokulumuz Programlarında dereceye giren öğrencilerin diplomaları ve hediyeleri ile mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi.

       Mezuniyet töreninde öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak, başarılarını ve mezun olmanın sevincini aileleri ile paylaştılar.





>