Üniversitemiz Mensupları, Eşleri ve Bayanlarının Sosyal Etkinlik ve Dayanışma Girişimleri Toplantısı
12-07-2011



Üniversitemiz mensupları, eşleri ve bayanlarının sosyal etkinlik ve dayanışma girişimleri çerçevesinde 7 Temmuz 2011 tarihinde Akademik Kafeterya ’da çay sohbeti toplantısı düzenlendi.

Toplantıya üniversitemiz rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek’in eşi Zehra Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal’ın eşi Şükran Soysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan'ın eşi Beyhan Arslan, Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Aslı Korkut, üniversitemizde yönetici olarak görev yapan öğretim elemanlarının eşleri ve bu girişime destek olan üniversitemiz çalışanları katıldı.

Sosyal etkinlik ve dayanışma girişimleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda, üniversitemiz öğrencilerine destek olmak amacıyla ne gibi etkinliklerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

Sosyal etkinlik ve dayanışma toplantısını organize eden Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Başkanı Prof.Dr. Aslı Korkut, bu ilk toplantıda katılımcıların birimlerinin temsilcilerinden oluşan bir içerik de düzenlendiğini ve daha sonra bu birim temsilcilerinin kendi birimlerinde diğer gönüllü katılımcılarıyla bu girişimin genişleyerek devam edeceğini ifade etti.





>