Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Programı Toplantısına Katıldı
05-11-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından organize edilen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ön değerlendirme toplantısına katıldı.

YÖKAK tarafından görevlendirilen Kurumsal Değerlendirme Takımı ile birlikte çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT katılım sağladı.

Rektörümüzün Üniversitemizde kalite süreçlerine yönelik çalışmalar hakkında bir sunum yaptığı toplantıda, kalite ve akreditasyon çalışmalarına ilişkin YÖKAK yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.