Üniversitemiz Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Hizmet Ağını Genişletiyor
18-08-2011




Her geçen gün akademik altyapısının yanı sıra fiziksel altyapısını da güçlendiren Namık Kemal Üniversitesi, hastanesini de Tekirdağ İli ve çevre bölgelerin ihtiyaçları doğrultusunda güncelleyerek yeni servisler kazandırmaktadır.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı, 2 Öğretim üyesi (Doç.Dr. Özkan Ateş, Yrd.Doç.Dr. M. Akif Durak), 1 Asistan (Dr. Eren Kıran) ile Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hizmet vermektedir.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı son bir yıllık süreç içerisinde eksikliklerinin önemli bir kısmını tamamlayarak, Beyin ve Sinir Cerrahisi Yoğun Bakımının açılmasıyla her türlü Beyin ve Sinir Cerrahisi ameliyatını (Beyin, omurga, omurilik, periferik sinir hastalıkları cerrahi tedavisi) Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılır hale getirdi.

Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yeni kurulan Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği ile Tekirdağ ve çevre illerinin halkına hizmetini arttırarak devam ettirecektir.

 





>