Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
03-12-2020



Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ile akademik personel katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında Dekan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, kısa fakülte tanıtımı ile başladığı konuşmasında geçtiğimiz akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik ve idari durumu gösteren bir sunum gerçekleştirdi ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, gerçekleştirdiği konuşmasına başta pandemi dolayısıyla bugüne kadar hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanları ve ön saflarda yer alan herkes olmak üzere, İzmir depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak başladı. “Gönül isterdi ki bu toplantıyı yüz yüze yapalım. Ancak pandemi nedeniyle bu şekilde gerçekleştiriyoruz. En kısa zamanda toplantılarımızı eskisi gibi gerçekleştirmeyi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin bu yıl 10. Yılı olması ve Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR)’ın gerçekleştirdiği Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması (DÜS) 2020’de Fakülte olarak ilk üçte yer almaları dolayısıyla Dekan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve fakülte mensuplarını kutladı. Ardından akademisyenlere tek tek söz vererek, düşünce ve taleplerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Öğretim üyelerinden bilimsel dergilerde yer alacak daha fazla akademik yayın talebinde bulunan Rektör ŞAHİN, çeşitli projelerle şehre ve ilimize katkılar sunan Fakültenin Öğretim Üyelerini tebrik etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da fakültedeki akademisyenlerimizin aynı zamanda birer sanatçı olduklarının bilinciyle hareket ettiklerini belirterek taleplere dair çözümlerini dile getirdiler.

Uzaktan eğitim, fiziksel kapasite ve fakülteye dair diğer konuların değerlendirilmesinin ardından, akademisyenler de toplantı sayesinde görüşlerini paylaşma fırsatı buldukları için memnuniyetlerini ifade ettiler.

Daha sonra, çevrimiçi gerçekleşen Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>