Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Proje Toplantısı Gerçekleştirildi
29-01-2019



Üniversitemiz ev sahipliğinde, Trakya Bölgesi’ nin kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve Trakya Bölgesi’nde yer alan tohumculuk firmaların temsilcileri ile Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Toplantı Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Tohumculuk AR-GE Merkezi, Trakya Süt ve Süt Ürünleri AR-GE ve Eğitim Merkezi ile Üniversitemiz Girişimcilik ve Kariyer Merkezleri ortaklığında gerçekleştirildi.

NKÜ Teknopark, Trakya Bölgesi’nin tüm Ticaret Borsaları ve tüm tohumculuk firmalarının işbirliği ile “Trakya Tohum A.Ş.” nin 22 Şubat 2019 tarihinde kurulmasına karar verildi.

Toplantıda aynı zamanda Trakya Süt ve Süt Ürünleri AR-GE ve Eğitim Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verilirken, yürütülecek projelerde Üniversitemiz Girişimcilik Merkezi ve Kariyer Merkezi’nin yapacağı çalışmalar üzerinde de görüşüldü.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>