Üniversitemiz Erkekler Voleybol Takımı Üniversiteler Arası Voleybol 1. Ligine Yükseldi
22-12-2014

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Üniversiteler Arası Voleybol 2.Lig Grup Birinciliği Müsabakaları’nda NKÜ Erkek Voleybol takımı şampiyon olarak Üniversiteler Arası Voleybol 1.Ligine  yükseldi.

Üniversitemiz Spor Kompleksi’nde 5 gündür devam eden 6 Erkek takımının kıyasıya mücadelesi sonunda şampiyonluk kupasını Üniversitemiz Erkekler Voleybol Takımı kaldırdı.

Müsabakalar sonunda Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 2. olurken; Yalova Üniversitesi ise 3. oldu.

Voleybol 2.Lig Grup Birinciliği Müsabakaları’nda bayanlarda ise Üniversitemiz 4. oldu. Yapılan maçlar sonunda dereceye giren takımlara Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal ve Üniversitelerarası Voleybol İl Temsilcisi Üniversitemiz Öğretim Üyesi Tekin Öztürk tarafından kupaları takdim edildi.

Haberler & Duyurular
Arşiv