Üniversitemiz Davetlilerinin Onuruna Tekirdağ Belediyesi Akşam Yemeği Organize Etti
07-10-2011



 Üniversitemizin düzenlediği ve desteklediği 8. Küresel Hayvan Genetik Kaynakları Koruma Konferansı’nın uluslararası katılımcıları onuruna Tekirdağ Belediyesi Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Restaurantı’nda 6 Ekim 2011 tarihinde akşam yemeği verdi.

Akşam yemeğine Tekirdağ Belediyesi Başkanvekili Ali Kılıç, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan, Konferans Düzenleme Kurulu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, RBI (Rare Breeds International) Dünya Nadir Irklar Kurumu Başkanı Lawrence Alderson ve konferansın değerli bilim insanları katıldı.

Tekirdağ Belediyesi Başkanvekili Ali Kılıç, Üniversitemizin düzenlediği böyle önemli bir konferansa Tekirdağlılar olarak ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ve üniversitemizin düzenledikleri etkinliklere bundan sonra da destek vereceklerini söyledi.

Üniversitemizin misafirleri onuruna düzenlenen yemekte ayrıca, Konferans Düzenleme Kurulu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, RBI (Rare Breeds International) Dünya Nadir Irklar Kurumu Başkanı Lawrence Alderson ve RBI Direktörler Kurulu Eski Başkanı Keth Ramsay’e teşekkür belgesi ve tablo verildi.





>