Üniversitemiz Danimarka’da Diploma Eki Etiketi Ödülü Aldı
22-05-2012

Üniversitemiz Bologna Süreci kapsamında yürüttüğü yoğun çalışmalar sonucunda 2011 Avrupa Diploma Eki Etiketi Ödülü’nü, 8 Mayıs 2012 tarihinde Danimarka’da düzenlenen törenle aldı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile ERASMUS ve Diploma Eki Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Nuray Özer katıldı.

ERASMUS 25. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende, Avrupa Komisyonu Eğitim, Kültür, Çokdillilik ve Gençlikten Sorumlu Komisyon üyesi Androulla Vassiliou, Danimarka Bilim, İnovasyon ve Yükseköğretim Bakanı Morten Østergaard konuşma yaptılar.

Ödülün ertesi gününde ise düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Danimarka Prensesi Marie yaptı. Konferansta ERASMUS öğrenci ve personel hareketliliği konuları tartışıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, Avrupa Komisyonu Eğitim, Kültür, Çokdillilik ve Gençlikten Sorumlu Komisyon Üyesi Androulla Vassiliou’ya Üniversitemiz tabağını takdim etti.