Üniversitemiz DE Etiketi Teşekkür Belgesi Aldı
16-12-2011



Bahçeşehir Üniversitesi’nde T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından, “Ulusal Ajans Elektronik Proje Yönetim Sistemi (TURNA) Programı Tanıtımı, AKTS (Avrupa Kredi Tansfer Sistemi) ve DE (Diploma Eki) Etiketleri Teşekkür Belgesi Töreni” düzenlendi.

Törene AB Bakanlığı Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, Yükseköğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek, AB Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Fatih Hasdemir, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Üniveristemiz Bologna Eşgüdüm Koordinasyon Kurulu ve Ziraat Fakütlesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Özer, AKT ve DE Etiketleri teşekkür belgesi almaya hak kazanan üniversitelerin rektörleri ve temsilcileri katıldı.

Üniversitemiz, Türkiye’de DE Etiketi almaya hak kazanan ondört üniversite (Namık Kemal Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi) arasında yer aldı. Törende Anadolu Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi AKTS Etiketi teşekkür belgesi almaya hak kazandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, AB Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Fatih Hasdemir, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek ve AB Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın konuşmalarından sonra, AKTS ve DE Etiketi Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan üniversitelerin belgeleri verildi.

“AKTS ve DE Etiketleri Teşekkür Belgesi Töreni”nde açılış konuşmalarının ardından, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhuttin Şimşek, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan’a DE Etiketi teşekkür belgesini verdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan törende yaptığı konuşmasında, genç bir üniversite olarak kısa zaman içerisinde DE Etiketi almaya kazanmaktan mutlu olduklarını ve DE Etiketi almamızda emeği geçenler, başta Prof. Dr. Nuray Özer olmak herkese teşekkür etti.





>