Üniversitemiz Baharı Lalelerle Karşılayacak
13-12-2013



Üniversitemiz Değirmenaltı Yerleşkesinin yeşil alanlarına 10 bin adet lale soğanı dikilecek. Üniversitemiz Değirmenaltı Yerleşkesi’nde yer alan Namık Kemal Heykeli önüne başlanan lale soğanı dikimi, kısa sürede Üniversitemizin tüm yeşil alanlarına yayılacak. Bu sayede Üniversitemiz Baharı lalelerle karşılayacak.

Lale soğanı dikme törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcısı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, yaptığı konuşmada, “ Kampusun her yerinin yeşil ve çiçek olmasını istiyoruz. Her sene lale soğanı getirip Üniversitemiz kampüsünü renklendiriyoruz.  Bu gün de bu amaç için toplanmış bulunuyoruz.  Bu sene 10 bin adet lale soğanı aldık. İnşallah baharda kampusumuzu diktiğimiz laleler ile renklendireceğiz.” dedi.

Tören katılanların lale soğanlarını dikmesiyle son buldu. 

Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi3




>