Üniversite Hastanemizdeki Yenilenen Bekleme Salonunun Açılışı Yapıldı
27-08-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nin Poliklinikler girişindeki yenilenen Misafir Bekleme Salonu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Gerçekleştirilen açılış törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, akademisyenler ile hayırseverler katıldı.

Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, hasta ve hasta yakınlarının muayene ve tedavi sırası beklerken sıkılmamalarını, aydınlık, ferah ve konforlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak üzere yeniden tasarlanıp hayırseverlerimiz tarafından tefrişatı gerçekleştirilerek donatıldığını belirterek “Hasta ve hasta yakınlarına daha iyi bir ortamı sunmak adına bakım ve onarım çalışmalarını dönem dönem gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Başhekimimiz, başhekim yardımcılarımız doktorlarımız hemşirelik hizmetlerimiz, idari personelimiz çok büyük emek sarf ediyorlar. Bir yandan kalitemizi arttırırken bir yandan otelcilik hizmetleri olarak kastettiğimiz gelen hastalarımızı daha iyi nasıl rahat ettirebiliriz? Onların sağlıklarına kavuşmalarını sağlarken refakatçılarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz? Bu bağlamda sayın hocalarıma ve tüm ekip arkadaşlarıma ve hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.” sözlerine yer verdi.  

Hayırseverler Gülten DOĞANAY, Çetin DOĞANAY, Sarı Tohumculuk, Tekirdağ Ticaret ve Borsası ile Koleksiyon Mobilya’nın bağışlarıyla Bekleme Salonu tefrişatı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde hayırseverlere bağışları dolayısıyla teşekkür plaketlerini Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Başhekim Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ ve Genel Sekreterimiz Murat Kamil TIRPANCI takdim etti.

Hayırseverler Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye ve Tekirdağ şehrimize sağlık alanında sunduğu imkanlara şahit oldukça hastanemizin yanında olmaktan ve destekleyicisi olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Hayırseverler, Üniversite-şehir birleşmesi anlamında Üniversite Hastanesine ufak da olsa biz vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesini arttırmak, fiziksel ortamdaki değişikliklerle karınca kararınca destek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek bu imkanları sağlayan Üniversite yönetimine teşekkür etti. Üniversitemizin bölgeye ve şehrimize bu denli güzel hizmetler sunmasından dolayı bizler de kayıtsız kalamayıp Üniversite Hastanesinin ihtiyaç duyduğu her ne varsa yerine getirmek için her zaman yanlarında olduğunu belirterek buna vesile olan Üniversitemize teşekkürlerini sundu. Ayrıca hayırseverler covid-19 salgını boyunca fedakârca çalışarak mücadele eden sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek minnetlerini ifade ettiler.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından düzenlemesi yapılan bekleme salonunun gezilmesiyle noktalandı. 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>