Ücretsiz Sportif Kurslarımıza Yoğun İlgi
13-12-2021



Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde açılan 2021-2022 Güz Dönemi Ücretsiz Sportif Kurslar sosyal mesafe kurallarına uyarak sürdürülüyor.

Üniversitemiz Spor Kompleksi ve Çok Amaçlı Çadır Salonda gerçekleştirilen Ücretsiz Sportif Kurslarımız, öğrencilerimizin ve personelimizin boş zamanlarını ilgi ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmesi için hizmet vermeye devam ediyor.

Üniversitemiz bünyesinde çalışan deneyimli antrenörlerimiz ile BESYO kısmi zamanlı öğrencilerimizin eğitmen olarak görev aldığı ücretsiz sportif kurslarımızdan Personelimize yönelik Pilates, Yüzme ve Halk Oyunları kursları verilirken öğrencilerimize yönelik Güreş, Boks, Tekwando, Halk Oyunları, Pilates, Step Aerobik, Yüzme ve Tenis kursu eğitimi verilmektedir.

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, aynı zamanda yeni ilgi alanları kazanmalarını sağlayarak yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak amacıyla açılan Ücretsiz Sportif Kurslarımız 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam edecektir.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>