Ücretsiz Sportif Kurslarımıza Yoğun Katılım
14-04-2022

Üniversitemiz 2021-2022 Bahar Dönemi Ücretsiz Sportif Kursları öğrencilerimizin ve personelimizin yoğun katılımı ile devam ediyor.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde açılan ve deneyimli antrenörler eşliğinde yürütülen sportif kurslarımız, kursiyerlerimizin bireysel ve fiziksel gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Yüzme, Pilates, Step Aerobik, Güreş, Boks, Tekvando ve Halk Oyunları kursları Üniversitemiz Spor Kompleksi ve Çok Amaçlı Çadır Salonda verilmekte olup, personelimiz ve öğrencilerimizin rahat koşullarda spor yapmalarına olanak sağlanmaktadır.

Spor alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığı yaygınlaştırmak, personel ve öğrencilerimizi spora yönlendirmek, spor yapma kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla açılan ücretsiz sportif kurslarımız Bahar Dönemi boyunca devam edecektir.