ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ ÇAĞRI DUYURUSU
02-05-2024

Biyoloji Bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Çetin YAĞCILAR ve Dr. Öğr. Üyesi Muazzez GÜRGAN ESER danışmanlığında 4. sınıf öğrencilerimiz Aslı MUTLUÇ ve Mısra CAVLAK’ ın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında “Soğan kabuğu atıklarından elde edilecek ekstraktın mikroalglerin büyümesi üzerine etkisinin değerlendirilmesi”  başlıklı proje kabul edilmiştir.

Biyoloji Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Muazzez GÜRGAN ESER danışmanlığında 4. sınıf öğrencimiz KIOUPRA CHOUSEIN'in TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında “Nar Kabuğu Ekstraktının Arthrospira platensis ve Chlorella sorokiniana Büyümesi Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi" başlıklı projesi kabul edilmiştir. Öğretim üyelerimizi ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.