ÜAK Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdulkerim ÇALIŞKAN’dan Ziyaret
28-03-2022

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdulkerim ÇALIŞKAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Abdulkerim ÇALIŞKAN, Üniversitelerin bulundukları şehir ve bölge için dinamizm getiren kurumlar olduklarını belirterek, ilimiz ve bölgemiz için Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin de böyle bir etkiye sahip olduğunu takdir ettiklerini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Çalışmalarımız bilimsel ve eğitim yönlü olduğu kadar, halkımıza temas eden ve somut çıktıları olan ürün ve hizmetlerdir. Ayrıca kampüsümüz de şehirle iç içe. Biz gayret gösterdikçe, hemşerilerimizin teveccühü de katlanarak artıyor” şeklinde konuştu.