Öğretmenler Günü Dolayısıyla Üniversitemiz Rektörüne Ziyaretler Düzenlendi
25-11-2016

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kızılay Tekirdağ Şubesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan Üniversitemiz öğrencileri ile Ayçiçeği Çocuk Evi minikleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Kızılay Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamiyet Çizen ve Kızılay Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Prof. Dr. Osman Şimşek, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu akademisyen ve öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu da bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya geldiği Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerimiz ve Ayçiçeği Çocuk Evi minikleri ile samimi bir ortamda sohbet etti.