Öğrenci Toplulukları Koordinatörler Toplantısı Yapıldı
13-10-2011



 

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Öğrenci Toplulukları Koordinatörler Toplantısı Ziraat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, topluluk koordinatörleri ile topluluk başkan ve yardımcıları katıldı.
 
Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın başkanlığında yapılan toplantıda, yeni kurulacak olan öğrenci topluluklarının değerlendirilmesinin yanı sıra güncel toplulukların koordinatörleri de sorunlarını dile getirdiler.
 
Prof. Dr. Soysal, üniversite yönetimi ve topluluklarının birlikte hareket edebildiği sürece sürdürülebilir işlerin de birlikte başarılabileceğinin altını çizdi. Prof. Dr. Soysal, cep telefonları aracılığıyla tüm toplulukların birbirilerinin etkinlikleri konusunda merkezi bir sistemle haberdar olabilecekleri ve “güvercin SMS” olarak adlandırılan sistemin, kısa süre sonra uygulamaya konabilecek duruma geçeğini dile getirdi.
 
 Prof. Dr. M. Soysal ayrıca, kampüs içerisinde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yüzme havuzunun da kullanıma açılacağı müjdesini verdi.
 
Toplantıda öğrenci topluluklarının kuruluş prosedürleriyle ilgili bilgilendirme de yapıldı.

 

Namık Kemal Üniversitesi4




>