Öğr. Gör. Dr. Zafer GAYRETLİ 26-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında Montenegronun Budva Şehrinde Düzenlenen 10. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresine (10th International Conference on Science Culture and Sport) Katılım Sağladı.
27-06-2024

Kongrede, 10 ülkeden 145 katılımcı ve 180 bildiri sunulmuştur. Öğretim Elemanımız Öğr. Gör. Dr. Zafer GAYRETLİ 10. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresine (10th International Conference on Science Culture and Sport) sunumu ile kongreye ve spor bilimleri alanına katkı sağlamıştır.

Fakültemiz adına Öğretim Elemanımızı tebrik eder, akademik kariyerinde başarılar dileriz.

Haberler & Duyurular
Arşiv