Öz Sağlık İş Sendikası ile İşbirliği Protokolü İmzalandı
21-12-2020



Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet SERT, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Sekreteri Halil KAYALI ile Yönetim Kurulu Üyeleri de bulundu.

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet SERT, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek misafirperverliğinden ötürü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN fark gözetilmeksizin üniversite çalışanlarının bir aile olduğunu söyleyerek çalışanların haklarının korunması için sendikaların sivil toplum kuruluşları içerisinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımında gerçekleşen törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Öz Sağlık İş Genel Başkanı Devlet SERT tarafından “17 Nolu Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolundaki İşyerleri ve Eklentilerinde Çalışan İşçileri Kapsayacak İşletme Toplu İş Sözleşmesi” imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN İşyerinde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, işverenin ve işçilerin hak ve menfaatlerini dengelemek, karşılıklı iyi niyet ve güvenle iş barışını sağlamak amacıyla imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Program toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>