ÖYP Araştırma Görevlisi Kadrolarına Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler
07-08-2012

ÖYP Kapsamında Araştırma Görevlisi Kadrolarına Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler

1- Başvuru Dilekçesi ( Dilekçe örneği ektedir )

2- Lisans Diploması (Aslı )

3-Yüksek Lisans Diploması (Aslı) (Yüksek Lisans Koşulu Olan Kadrolara Yerleşen Adaylar İçin)

4-  Lisans Transkiripti

5-  Nüfus Cüzdan Fotokopisi

6- Öğretim Elemanı Olarak Görev Yapmasında Sakınca Bulunmadığına Dair Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)

7- 4 Adet Vesikalık Fotoğraf

8- ALES Sonuç Belgesi

9- Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi

10- Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar için)

11-Hizmet Belgesi (Daha önce kamu hizmeti olanlar)

12-Adli sicil Kaydı

13-Özgeçmiş

NOT: Üniversitemiz ÖYP Araştırma Görevlisi kadrolarına yerleşen adaylar 03 Ağustos 2012 - 17 Ağustos 2012 tarihleri arasında yukarıda belirtilen belgeleri Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına elden veya posta ile (postada meydana gelebilecek gecikmeden Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.) zamanında teslim etmeleri gerekmektedir. İstenilen belgelerin zamanında ve tam olarak Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim edilmeyen ve ulaşmayan adayların atamaları yapılmayacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ÖYP Dilekçe Örneği için tıklayınız.