Çorlu İlim Yayma Cemiyeti ve TÜMKASDER’den Ziyaret
01-03-2019

Çorlu İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Kurtuluş AY ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Başkan Yardımcısı Suat İZMİRLİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kurtuluş AY ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i tebrik ederek başarı temennisinde bulundu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin, Trakya Bölgesinin kalkınması hususunda ortaya koyduğu başarılı çalışmalarını takip ettiklerini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Önceliğimiz olan eğitim ile birlikte bölgeye katkıyı ihmal etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda heyet tarafından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, İlim Yayma Cemiyetinin ve TÜMKASDER’in anı plaketleri takdim edildi.